DOKUMENTUMOK, INFORMÁCIÓK

Ezen az oldalon a honlapon megtalálható dokumentumok közül választhatja ki az Önt érdeklő anyagokat. A Pénzügyi beszámoló (A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete) „PDF” formátumban jelennek meg!

Amennyiben nem találja meg a szükséges információt, vegye fel velünk a kapcsolatot.

A MAGYAR ÁSVÁNYOLAJ SZÖVETSÉG ALAPSZABÁLYA

A Szövetség alapvető célja, hogy képviselje, védje és elősegítse az ásványolajipar és kereskedelem általános érdekeit és növelje társadalmi elismertségét. Ennek érdekében: a) óvja, védelmezi és elősegíti a vállalkozók közötti kapcsolatok etikus rendjét, b) különböző tagozatok működésével elősegíti a hatékony szakmai munkát, c) érdekegyeztető feladatokat lát el az ágazatot érintő szakmai kérdésekben, d) részt vesz a szakma különböző ágazatai korszerű oktatásának megszervezésében.

TOVÁBB

A MAGYAR ÁSVÁNYOLAJ SZÖVETSÉG ETIKAI KÓDEXE

A kőolaj és kőolajtermékek termelésével, feldolgozásával és kereskedelmével foglalkozó vállalatok tevékenysége az üzleti élet és a közvélemény figyelmének középpontjában áll. Ez fokozott odafigyelést, felelősségvállalást igényel és megköveteli az üzleti élet írott és íratlan szabályainak maradéktalan betartását. A Magyar Ásványolaj Szövetség tagjai ennek tudatában önként vállalják, hogy a törvényes előírásokon túlmenően az üzleti életük során az Etikai Kódexben megfogalmazottak szerint járnak el és az abban foglaltakat magukra nézve kötelezőnek ismerik el.

TOVÁBB   

TOVÁBBI DOKUMENTUMOK, INFORMÁCIÓK

ÉVES JELENTÉSEK

A Magyar Ásványolaj Szövetség éves jelentései. A kiválasztott éves jelentés „PDF” formátumban jelenik meg, amennyiben számítógépén Adobe Reader(R), vagy egyéb, „PDF” formátumú fájlok olvasására alkalmas program van telepítve.

2016

2017

2018

2019

2020

2021

2022

PÉNZÜGYI BESZÁMOLÓK

A Magyar Ásványolaj Szövetség pénzügyi beszámolói. A kiválasztott éves jelentés „PDF” formátumban jelenik meg, amennyiben számítógépén Adobe Reader(R), vagy egyéb, „PDF” formátumú fájlok olvasására alkalmas program van telepítve.

2016-os mérleg

2017-es mérleg

2018-as mérleg

2019-es mérleg

2020-as mérleg

2021-es mérleg

2022-es mérleg

KAPCSOLAT