DOKUMENTUMOK, INFORMÁCIÓK

Ezen az oldalon a honlapon megtalálható dokumentumok közül választhatja ki az Önt érdeklő anyagokat. A Pénzügyi beszámoló (A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete) “PDF” formátumban jelennek meg!

Amennyiben nem találja meg a szükséges információt, vegye fel velünk a kapcsolatot.

A MAGYAR ÁSVÁNYOLAJ SZÖVETSÉG ALAPSZABÁLYA

A Szövetség alapvető célja, hogy képviselje, védje és elősegítse az ásványolajipar és kereskedelem általános érdekeit és növelje társadalmi elismertségét. Ennek érdekében: a) óvja, védelmezi és elősegíti a vállalkozók közötti kapcsolatok etikus rendjét, b) különböző tagozatok működésével elősegíti a hatékony szakmai munkát, c) érdekegyeztető feladatokat lát el az ágazatot érintő szakmai kérdésekben, d) részt vesz a szakma különböző ágazatai korszerű oktatásának megszervezésében.

TOVÁBB

A MAGYAR ÁSVÁNYOLAJ SZÖVETSÉG ETIKAI KÓDEXE

A kőolaj és kőolajtermékek termelésével, feldolgozásával és kereskedelmével foglalkozó vállalatok tevékenysége az üzleti élet és a közvélemény figyelmének középpontjában áll. Ez fokozott odafigyelést, felelősségvállalást igényel és megköveteli az üzleti élet írott és íratlan szabályainak maradéktalan betartását. A Magyar Ásványolaj Szövetség tagjai ennek tudatában önként vállalják, hogy a törvényes előírásokon túlmenően az üzleti életük során az Etikai Kódexben megfogalmazottak szerint járnak el és az abban foglaltakat magukra nézve kötelezőnek ismerik el.

TOVÁBB   

TOVÁBBI DOKUMENTUMOK, INFORMÁCIÓK

KÖRNYEZETVÉDELMI ELKÖTELEZETTSÉGÜNK

Az olajipar – a fenntartható növekedéssel összhangban – fontos feladatot lát el az ásványolaj kutatással, kitermeléssel és feldolgozással, valamint az olajtermékek forgalmazásával, és ezáltal jelentősen hozzájárul a gazdaság fejlődéséhez.

TOVÁBB

ÉVES JELENTÉSEK

A Magyar Ásványolaj Szövetség éves jelentései. A kiválasztott éves jelentés “PDF” formátumban jelenik meg, amennyiben számítógépén Adobe Reader(R), vagy egyéb, “PDF” formátumú fájlok olvasására alkalmas program van telepítve.

2016

PÉNZÜGYI BESZÁMOLÓK

A Magyar Ásványolaj Szövetség pénzügyi beszámolói. A kiválasztott éves jelentés “PDF” formátumban jelenik meg, amennyiben számítógépén Adobe Reader(R), vagy egyéb, “PDF” formátumú fájlok olvasására alkalmas program van telepítve.

2016

TAGVÁLLALATAINK TŐLTŐÁLLOMÁSAI

Megtekintheti minden tagvállalatunk töltőállomásának a pontos címét. A lista folyamatosan frissül, így amennyiben olyan töltőállomást keres ami nincs a listában, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot.

TOVÁBB

KAPCSOLAT